Kaartverkoop en informatie

ENTREEPRIJZEN

Stoelen vooraan:   Kind t/m 14 jr.  €14,00

Stoelen vooraan    Volwassene       €16,00

Tribune banken     Kind t/m 14 jr.  €12,00

Tribune banken:    Volwassene        €14,00

Bovenstaande prijzen gelden voor kinderen en volwassenen vanaf 2 jaar. Kinderen tot 2 jaar mogen, mits op schoot, gratis de voorstelling bezoeken.

KORTINGSBONNEN en ACTIEDAGEN

In iedere speelplaats zijn 1 of meerdere dagen actiedagen; Volwassenen betalen dan de kinderentreeprijs. Welke dagen dat in uw woonplaats zijn vindt u onder het menukopje "Tournee"

In scholen en winkels rondom het circus vindt men vaak kortingsbonnen. Tegen inlevering hiervan aan de circuskassa ontvangt men €2,00 korting per persoon. LET OP! 1 bon per persoon Reserveert u online? Neem dan uw kortingsbon(nen) mee naar de circuskassa. De korting wordt dan verrekend. 

 

AANVANG en PAUZE

De voorstelling duurt ruim 1,5 uur. Na aanvang van de show is het niet meer mogelijk om binnen te komen.

In de voorstelling is een pauze waarin u de gelegenheid heeft om iets lekkers te kopen in de circusrestauratie. Ook kunnen alle kinderen tegen vergoeding een ritje maken op een echt circuspaard of echte circuspony. De ouders kunnen naar hartenlust fotograferen. 


KAARTVERKOOP

U kunt kaarten kopen aan de circuskassa bij het circus. Deze is vanaf 1 uur voor aanvang de voorstelling is de kassa geopend. U kunt bij het circus NIET pinnen! Zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan Online!

 

RESERVEREN

Het is alleen mogelijk om via deze website kaarten te reserveren. Dit doet u onder het menukopje "Reserveren". U kunt uw gegevens invullen en de kaarten tot 20 minuten voor aanvang van de gereserveerde voorstelling ophalen en afrekenen. Bent u niet op tijd aan de circuskassa? Dan gaan de kaarten weer de vrije verkoop in.

 

GROEPEN en FEESTJES

Voor grote groepen hanteren wij aantrekkelijke kortingen. U kunt onder het menukopje "Contact" contact met ons opnemen hierover. Ook voor verjaardagspartijtjes is er van alles mogelijk. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.